Ф О Т О К Л У Б

Главная

Главная » 2007 » Март » 5 » Olympus Е-410
Olympus Е-410
17:51

Компактна форма та легкий корпус цієї цифрової дзеркальної фотокамери з режимом Live View надають фотографу максимальну мобільність та виняткову універсальність використання, зберігаючи при цьому всі переваги цифрової дзеркальної фотографії. Ця модель має у своєму арсеналі новий процесор обробки зображення функцію Live View, висококонтрастний РК-монітор HyperCrystal з діагоналлю 6.4 см/2.5", високошвидкісний USB 2.0, подвійний слот для карт пам’яті xD-Picture і CompactFlash і можливість вибрати з представлених 20 сюжетних програм для максимальної зручності під час зйомки.

  • Легка і компактна цифрова дзеркальна фотокамера з режимом Live View
  • 10 мегапікселів, Live MOS сенсор
  • Новий графічний процесор
  • Високошвидкісний USB 2.0
  • 2.5”/6.4 см HyperCrystal РК-монітор
  • Ультразвуковий Хвильовий Фільтр для захисту від пилу
  • Подвійний слот для карт пам’яті (для xD-Picture і CompactFlash)
  • 32 сюжетних режими (вкл. 5 експозиційних, 7 творчих і 20 сюжетних програм)
  • Вбудований спалах (ВЧ 12)
  • 3 кадри за секунду до 6 знімків у форматі RAW
  • Баланс білого в один дотик
  • Функція фіксації автофокусу
  • Функція перегляду глибини різкості
  • 49 сегментний цифровий експозамір ESP
  • Функція брекетингу експозиції
  • Великий інформаційний дисплей – простого та розширеного типу
  • Докладна інформація при перегляді з гістограмою
  • На основі стандарту 4/3
  • Додатково бокс для зйомки під водою (PT-E03)

Компактні розміри – широкі можливості - Olympus E-410: Неймовірно компактна і легка цифрова дзеркальна фотокамера з функцією Live View 

Екстраординарна компактність, передові технології і професійна робота – це те, що відрізняє Olympus E-410 від інших. Ця послідовниця E-400 – одна з найкомпактніших цифрових дзеркальних фотокамер з функцією Live View. Фотографи, безсумнівно, матимуть багато переваг від надзвичайної мобільності цієї новинки і можливістю не обмежуватися лише видошукачем для формування кадру, до чого спонукає більшість фотокамер D-SLR, а також використовувати для кадрування великий РК-монітор HyperCrystal з діагоналлю 2.5”/6.4 см. Завдяки сумісності зі стандартом 4/3, неабиякий асортимент об’єктивів та інших аксесуарів надають фотографу велике поле для самореалізації та можливості розширити напрямки використання фотокамери. Тим часом, нова ПЗЗ-матриця реального зображення з роздільною здатністю 10 мегапікселів гарантує створення знімків високої якості та різкості за будь-яких умов. Ще одне нововведення – графічний процесор, який забезпечує поліпшену продуктивність пригнічення шумів і прискорений час обробки зображення. І, звісно, E-410, як і усі фотокамери з серії E-System, оснащено запатентованим Ультразвуковим Хвильовим Фільтром – надійна технологія, коли постає питання щодо захисту ПЗЗ-матриці від пилу. 

Виняткова компактність і передові технології  

Як одна з найкомпактніших і легких цифрових дзеркальних фотокамер, E-410 надає фотографу безперечну перевагу. Вона сумісна з лінійкою ультракомпактних об’єктивів, що забезпечує їй максимальну мобільність. Тому вона стане незамінним супутником під час подорожей, у відпустці, відрядженнях або за будь-яких умов зйомки де велика громіздка фотокамера може обмежити можливості фотозйомки. 

Функція Live Preview доступна для зйомки як у режимі автофокусу (AF), так і у ручному режимі фокусування (MF) із можливістю формувати кадр безпосередньо на РК-моніторі HyperCrystal з діагоналлю 2.5”/6.4 см. Автофокусування легко активується кнопкою AEL, що спонукає дзеркало на якусь мить піднятись, а потім негайно повернутися у початкове положення, щойно спрацюють датчики автофокусу. Режим ручної настройки дозволяє якнайточніше зробити фокусування, оскільки зображення на РК-моніторі можна розглядати при 7х або 10х збільшенні. Ця властивість буде особливо корисною під час макрозйомки.

Під час розробки цієї фотокамери акцент було зроблено на підвищенні продуктивності і зменшенні шумів на зображенні. Маючи у арсеналі нові графічний процесор і сенсор, ця остання новинка від Olympus виробляє виключно чисті знімки з роздільною здатністю 10 мегапікселів із правильною передачею кольорів, а також швидко обробляє зображення, витрачаючи при цьому менше енергії. Режим репортажної зйомки забезпечує 3 кадри за секунду до 6 знімків у форматі RAW. 

Максимальна зручність у використанні

 Задовольняючи майже всі професійні вимоги, E-410, втім, доводить, що висока ефективність роботи не означає складне управління. На додачу до різноманітних передустановлених настройок та повного ручного контролю, 32 сюжетних програми допоможуть фотографам любителям швидко знайти оптимальні параметри практично для всіх типових ситуацій. До них належать і такі як портрет, ширококутна макрозйомка під водою, макрозйомка під водою і панорама. До того ж, фотограф може використовувати різні колірні режими і фільтри для чорно-білої фотографії. Функція Live View дозволяє користувачеві контролювати настройки, такі як експозиція та компенсація балансу білого безпосередньо на РК-моніторі – у такий спосіб, отримуючи максимум комфорту від управління, що надає ця новинка, фотографи можуть зосередитися на творчому процесі створення фотографії. E-410 надає вибір між носіями для збереження даних: можна використовувати карти пам'яті форматів CompactFlash і xD-Picture. З Olympus E-410 Ви швидко знайдете спільну мову, оскільки меню фотокамери пропонується на 10 мовах, а 15 мов можна завантажити додатково.

Дякуючи інтуїтивному розташуванню кнопок управління E-410 дозволить фотографу швидко зорієнтуватися майже у будь-якій ситуації. Інформаційний екран можна встановити для відображення повної або лише основної інформації, що робить роботу з фотокамерою зручною і зрозумілої навіть для початківця. Високошвидкісне з’єднання через Hi-Speed USB зі швидкістю передачі до 480 Мбіт/с, гарантує дуже швидку передачу знімків на комп’ютером або фотопринтер.

Широкий вибір аксесуарів

Оскільки фотокамера заснована на стандарті 4/3, вона сумісна майже з усіма аксесуарами E-System, тож фотографу надаються безмежні можливості для втілення своїх найсміливіших творчих ідей. Цей стандарт підтримує багато виробників, кількість яких неухильно зростає. Засновані на стандарті 4/3, об’єктиви мають майже-телецентричну конструкцію та розроблені спеціально для цифрової фотографії і забезпечують відмінний колір, чіткість і яскравість від краю до краю. E-410 постачається з акумулятором, що має тривалий термін експлуатації. Щодо зйомки екзотичних представників підводного світу, додатково доступний бокс для підводної зйомки PT-E03 (водонепроникність до 40 м). Перебуваючи під водою, можете повністю покластися на функцію Live Preview, яка допоможе точно і легко сформувати кадр. 

Як одна з перших у світі фотокамер з функцією Live View, E-410 має переконливі аргументи. Від Е-410, оснащеною високопродуктивним сенсором зображення та новим швидким графічним процесором для точної роботи із шумами, амбіційні фотографи сміливо можуть очікувати на найвищі якість результату та функціональність. Ця інтригуюча новинка з сімейства E-System буде доступна з липня 2007.

www.olympus.ua

Просмотров: 1101 | Добавил: photoclub | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Полезные ссылки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 19
Copyright MyCorp © 2024