Ф О Т О К Л У Б

Главная

Главная » 2007 » Октябрь » 16 » Olympus E-3
Olympus E-3
16:26

Час настав для нового флагману системи Olympus E-System, що основана за стандартом 4/3 (Four Thirds). Е-3 забезпечує фотографів високопродуктивним інструментом, який впорається із завданнями будь-якої складності та задовольнить найсуворіші вимоги цифрової дзеркальної фотографії. Новинка є безумовним вибором професійного фотографа та забезпечує найвищий рівень швидкості та якості зображення, а також зручність Live View та безкомпромісну надійність.

  • Високошвидкісний порт USB 2.0
  • Подвійний слот для карт пам’яті CompactFlash та xD-Picture
  • Високошвидкісна система автофокусування із 11 подвійними датчиками
  • Серійна зйомка 5 кадрів/сек. для 19 знімків у форматі RAW
  • Високошвидкісний 10 Мегапіксельний сенсор Live MOS
  • Точний баланс білого із двома сенсорами
  • Професійний інструмент: висока швидкість, якість та надійність
  • Високопродуктивний вбудований стабілізатор зображення для стабілізації всіх об’єктивів
  • Знімки без бруду завдяки найбільш ефективній системі видалення пилу (ультразвуковий хвильовий фільтр)
  • Найшвидший в світі автофокус*
  • 2.5”/6.4 см HyperCrystal РК-монітор, що повертається в усі боки, для зручного та комфортного компонівання кадру
  • Висока якість зображення із лінійкою розроблених для цифрової фотографії об’єктивів ZUIKO DIGITAL
  • Великий видошукач професійного рівня полем огляду 100% та збільшенням 1.15 для комфорту та точності
  • Пило та бризкозахищений корпус з магнієвого сплаву
  • Ергономічний дизайн корпусу, кнопки керування та інтерфейс полегшують користування
  • Блокування АЕ/АF налаштовується індивідуально
  • Високошвидкісний та високоточний затвор (1/8000 сек., Х: 1/250 сек.)
  • Висока швидкість запису даних та стиснення без втрати інформації файлів RAW для прискорення роботи фотокамери
  • Контроль балансу білого та експозиції
  • 5х/7х/10х збільшення для максимально точного фокусування – спеціально для макрозйомки
  • Контроль роботи технології освітління тіней (SAT)
  • Точна обробка зображення із True Pic III
  • Діапазон чутливості ISO 100-3200
  • Вбудований спалах (ВЧ13) та бездротове управління спалахами безпосередньо з фотокамери Е-3
  • Додатковий батарейний блок для з йомки портретів та тривалої роботи акумуляторів
  • Одночасний запис файлів RAW & JPEG
  • Функція моделювання у реальному часі (ефективний моніторинг)
  • Другий дисплей для Панелі керування 


Е-3 має найвищу в світі* швидкість автофокусування дякуючи вдосконаленій системі та новим об’єктивам ZUIKO DIGITAL SWD (Ультразвуковий Хвильовий Привід). Разом зі швидкістю затвору до 1/8000 секунди та серійною зйомкою 5 кадрів/сек. (для 19 кадрів у форматі RAW) Е-3 дасть фотографу можливість зняти саме той, унікальний, кадр.

Задля забезпечення найвищої якості зображення у різних ситуаціях цю нову професійну модель оснащено потужною вбудованою системою стабілізації зображення, що здатна компенсувати ефект зсуву фотокамери еквівалентно до 5 ступенів експозиції. Високошвидкісний сенсор Live MOS із роздільною здатністю 10 Мегапікселів та процесор обробки зображення Olympus TruePic III разом із об’єктивами ZUIKO DIGITAL, які спроектовано виключно для цифрової фотографії, дозволять фотографу щоразу отримувати оптимальний результат.

В той же час, здатність фотокамери до Live View забезпечує значно більшу свободу зйомки: бажаєте не втратити візуальний контакт з моделлю, зняти щось над головою або з поверхні землі – нові можливості композиції доступні з легкістю, дякуючи великому HyperCrystal РК-монітору з діагоналлю 2.5”/6.4 см, що повертається в усі боки та відображає результат настройок фотокамери у реальному часі.

Звісно, окрім Live View, фотограф може користуватися й великим видошукачем, що охоплює 100% кадру. Як і в інших фотокамерах Olympus E-System, в Е-3 вбудовано найефективнішу з подібних систему видалення пилу – ультразвуковий хвильовой фільтр (SSWF).

Надійність роботи фотокамери відповідає будь-яким умовам зйомки і забезпечується конструкцією, захищеною від пилу та бризок, як самої фотокамери, так і більшості об’єктивів E-System. До того ж, гарантований ресурс роботи затвору 150,000 спрацьовувань доводить, що Е-3 витримає з легкістю роботу навіть найактивнішого фотографа.

Olympus E-3 буде доступний наприкінці листопада 2007.

Швидкість – не втратити жодного шансу

Е-3 оснащено найшвидшою в світі* системою автофокусу. В її основі система з 11 високошвидкісних датчиків кожен з яких складається з подвійних горизонтальних та вертикальних сенсорів, що фактично означає 44 окремі приймачі інформації і забезпечує бездоганну точність та акуратність виміру. Більш того, технологія комбінування пікселів підвищує потужність при недостатньому освітленні (-2EV із ISO100). Разом із максимальною витримкою затвору 1/8000 секунди це дає змогу заморозити будь-який рух незалежно від його темпу, а швидкість серійної зйомки 5 кадрів із повною роздільною здатністю за секунду для 19 файлів у форматі RAW зафіксувати усі подробиці руху.

Якість зображення – досконалість рішень

Для нейтралізації ефекту розмиття зображення внаслідок зсуву фотокамери, Olympus E-3 оснащено вдосконаленою вбудованою системою стабілізації зображення. Високоефективна система використовує передовий ультразвуковий хвильовий привід (SWD). Це означає, що чіткі знімки Вам гарантовано повсякчас, незалежно від об’єктива, що використовується, та знижується потреба у штативі, оскільки забезпечується компенсація до 5 ступенів експозиції. Система стабілізації має два режими: перший режим виконує корекцію одночасно за вертикаллю та горизонталлю, тоді як другий – лише за вертикаллю, що стане у нагоді при зйомці рухомих об’єктів у спортивній фотографії.

Суттєву роль у створенні бездоганного зображення відіграють високошвидкісний 10 Мегапіксельний сенсор Live MOS та графічний процесор TruePic III нової генерації із покращеними алгоритмами зниження шуму, збільшеною точністю передачі кольорів та підвищеною швидкістю роботи фотокамери. В комплексі з неодноразовою володаркою нагород та титулів, лінійкою об’єктивів ZUIKO DIGITAL, фотокамера забезпечує тільки відмінний результат.

Live View – безпрецедентний контроль

E-3 дає змогу фотографам відчути особливу зручність безперервного живого зображення Live View із HyperCrystal РК-монітором з діагоналлю 2.5”/6.4 см, що повертається в усі боки. Така функціональність дозволяє отримати дійсно унікальні кадри з насправді незвичних ракурсів, оскільки дає змогу експериментувати з цілком новим стилем зйомки. Фотографи можуть робити та бачити більше, адже вони не обмежені лише видошукачем. Виконати точне фокусування під час макрозйомки можливо завдяки функції збільшення зображення на РК-моніторі у 5x, 7x або 10x разів. На додаток, дію технології освітління тіней (SAT), компенсації експозиції та балансу білого можна контролювати безпосередньо на РК-моніторі у реальному часі. Тож, зрештою, те, що Ви бачите – це те, що Ви отримаєте.

Надійність – виняткова міцність

Е-3, також, має потужний видошукач. Справжній професійний рівень охоплення кадру 100% та збільшення 1.15х гарантують комфорт та точність користування видошукачем.

Починаючи з розробки першої у світі системи захисту від пилу у 2003 році, Olympus невпинно вдосконалював систему, тож і до сьогодні система захисту від пилу від Olympus залишається найефективнішим рішенням серед подібних. Критично сприйнятий Ультразвуковий Хвильовий Фільтр, між тим, майстерно захищає високошвидкісний сенсор Live MOS від пилу та інших частинок, які можуть поставити під загрозу якість зображення та служить символом давнішнього зобов’язання Olympus щодо відмінної якості.

Конструкція з магнієвого сплаву та корпус захищений від пилу дозволяє E-3 бути завжди у дії: чи то футбольний матч під дощем, чи раллі на запиленій дорозі. Додатковий батарейний блок та широка лінійка об’єктивів також мають захист від зовнішнього впливу, тим самим значно зменшуючи ризик затримки роботи, оскільки Е-3 завжди готова та чекає на наступні завдання і навколишні умови не матимуть значення. А з гарантованим ресурсом затвору 150,000 циклів професіонали отримають дійсно надійний інструмент.

Відмінний вибір
Звісно, нестача освітлення не зможе завадити проведенню зйомки. На додаток до вбудованого спалаху (ВЧ 13), E-3 оснащено бездротовим контролем спалахів для управління до трьох груп нових спалахів Olympus FL-36R та FL-50R, що значно підвищує можливості освітлення.

Також, Е-3 має бездоганний автоматичний баланс білого. Досягається це завдяки гібридній системі визначення, яка використовує спеціальний датчик балансу білого у поєднанні із сенсором зображення. Комбінація даних про колір з двох різних джерел гарантує результат з відмінною передачею кольорів.

Довершена цифрова дзеркальна фотосистема

Засновану на стандарті 4/3, E-3 оптимізовано під спеціальні вимоги цифрової дзеркальної фотографії задля забезпечення фотографів надзвичайним рівнем гнучкості та творчої свободи. Сумісність з іншими виробниками гарантує користувачам майбутні перспективи інвестування. 32 об’єктиви та три конвертори об’єктивів доступні на сьогодні, включаючи відзначені нагородами об’єктиви серії ZUIKO DIGITAL, які створені спеціально для потреб цифрової дзеркальної фотографії. Крім того, Стандарт 4/3 дозволяє створювати менші та легші об’єктиви, що надає фотографам переваги у вигляді більшої мобільності та контролю, таким чином підвищуючи вірогідність отримання надзвичайних результатів зйомки.

На додаток до широкої лінійки об’єктивів, які включають вищезгадані об’єктиви ZUIKO DIGITAL SWD для досягнення найшвидшого в світі* автофокусу, пропонується широкий ряд аксесуарів E-System для професіоналів, які бажають застосувати та розширити свій фотографічний досвід з E-3. Для контролю над спалахом без використання кабелю Olympus пропонує бездротові спалахи FL-50R та FL-36R. А для складних завдань, які вимагають більше часу, батарейний блок HLD-4 забезпечить тривалу роботу акумуляторів і, також, має додаткову зручно розташовану кнопку спуску затвору для комфортної зйомки як портретів так і пейзажів. Два нових окуляри (DE-P3 та DE-N3) доступні для розширення можливостей настройок діоптрійної корекції фотокамери. Зсуваючи діапазон діоптрій +/- 3m-1, в цілому можна досягти розширений діапазон від -6m-1 до +4m-1. До того ж, додатковий фокусувальний екран FS-3 має матову поверхню та нанесення у вигляді сітки із секціями 6х4 для допомоги при компонуванні кадру (придбання та інсталяція лише в авторизованих сервісних центрах).

Із E-3, Olympus дає відповідь на вимоги, які виставляються щодо безкомпромісної надійності, швидкості та якості. Ця професійна цифрова дзеркальна фотокамера надійде у продаж наприкінці листопада 2007.

* Серед знімних об’єктивів для цифрових дзеркальних фотокамер. Для системи із нового об’єктиву Olympus ZUIKO DIGITAL 12-60 мм, 1:2.8-4.0 SWD та Е-3, станом на жовтень 2007, згідно тестів Olympus.

www.olympus.ua

Просмотров: 552 | Добавил: photoclub | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Октябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Полезные ссылки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 19
Copyright MyCorp © 2024