Ф О Т О К Л У Б

Главная

Главная » 2008 » Май » 13 » Olympus E-520
Olympus E-520
16:23

Чудові моменти не чекатимуть! Отже дійсно уважний фотограф повинен мати серйозне обладнання, щоб бути завжди готовим до будь-яких подій. З професійними властивостями та високою якістю, нова цифрова дзеркальна фотокамера Olympus E-520 відмінно впорається з поставленим завданням. Наступниця серії E-500, що відмічена нагородою EISA, має вбудований стабілізатор зображення для захисту від розмитих знімків, незалежно від того, який об'єктив використовується - теле бо ширококутний, тож у штативі необхідності немає. Інкорпорований Ультразвуковий хвильовий фільтр (система очищення від пилу) та вдосконалені властивості режиму Live View забезпечують зручність при компонуванні кадру та отримання кришталево чистих знімків без будь-яких обмежень. Заснована за стандартом 4/3, 10 мегапіксельна E-520 з режимом Live View гарантує безкомпромісну цифрову дзеркальну якість. Фотокамеру буде доступна з червня 2008.

  • Вбудований стабілізатор зображення для всіх об'єктивів
  • Зручний перегляд з режимом Live View з підтримкою автофокусу
  • Фотографія без пилу з потужною системою очищення від пилу
  • 100% дзеркальної якості
  • Абсолютний контроль над професійними функціями
  • Великий 2.7”/6.9 см HyperCrystal II РК-монітор з кутом огляду 176°
  • Відмінні якість зображення з Live MOS сенсором з 10 мегапікселями
  • Серійна зйомка 3.5 кадрів/с - завжди у вирі подій
  • Серійна зйомка для 8 знімків у форматі RAW
  • Вбудований спалах та система бездротового управління для виключного освітлення
  • Зручна зйомка з 32 сюжетними програмами для будь-яких ситуацій
  • Підводна фотографія з додатковим підводним боксом
  • Чудові знімки легко створити з технологією визнчення обличчя та технологія освітлення тіней
  • Широка лінійка цифрового обладнання для D-SLR
  • Компактний та ергономічний дизайн
  • Виберіть найкращий знімок з функцією брекетингу
  • Діапазон чутливості 100-1600
  • AF/ AE блокування для мобільної зйомки
  • Попередній перегляд глибини різкості для повного контролю за кадром
  • Чіткі знімки на тривалих витримках з функцією анті-шок
  • Баланс білого в один дотик для відмінних кольорів
  • Точний контроль над знімком зі 100% охопленням кадру через РК-монітор
  • Графічний редактор TruePic III для швидкої обробки зображення та високої якості знімка
  • Перевірте результат зйомки з відтворенням детальної інформації.
  • Попередній перегляд балансу білого та компенсації експозиції
  • Швидка передача даних з високошвидкісним USB 2.0


Гнучкість 

З E-520 розмиті знімки стнуть справою минулого. Вбудований стабілізатор зображення гарантує максимальну чіткість зображення - і не має значення знімаєте Ви перегони мотоциклів в умовах нерівного ландшафту, або спонтанний знімок у натовпі на площі. Оскільки стабілізатор розташовано безпосередньо у корпусі фотокамери, а не у об’єктиві, фотограф може знімати з упевненістю, незважаючи на те, який об’єктив використовується: наприклад, ширококутний ZUIKO DIGITAL ED 9-18 мм 1:4.0-5.6, який невдовзі буде анонсовано, або новий телеоб’єктив ZUIKO DIGITAL ED 70-300 мм 1:4.0-5.6 (еквівал. для формату 35 мм). 

Високошвидкісна серійна зйомка 3.5 кадри за секунду до 8 знімків у форматі RAW, дозволяє не пропустити жодну мить. E-520 оснащена швидким процесором обробки та виключно низьким рівнем шуму, що забезпечує графічний процесор TruePic III, тож Ви належним чином оціните швидку зйомку. Чутливість ISO від 100 до 1600 додасть гнучкості, а функція брекетингу дозволить зробити серію знімків з різними настройками експозиції, фокусу або балансу білого, для можливості подальшого вибору найкращого знімку. 

Для ситуацій з низьким рівнем освітлення фотографи можуть обрати вбудований спалах або опційні зовнішні спалахи. Також доступне бездротове управління спалахами, що дозволяє без перешкод встановити та настроїти необхідне освітлення 

Як і всі фотокамери лінійки Olympus E-System, у E-520 інкорпорований Ультразвуковий хвильовий фільтр для захисту від пилу, який може потрапити до фотокамери під час заміни об’єктивів. 

Комплексна функціональність - зручність управління

Попри такі значні функціональні властивості, заснована на стандарті 4/3 нова E-520 залишається зручною та простою управлінні. Її ергономічний корпус представляє властивості, які не тільки відшліфовують якість зображення, а й містять виключний досвід Olympus у фотографії. Також було вдосконалено режим Live View для підвищення зручності для користувачів під час компонування кадру. 

На додаток до можливості попереднього перегляду глибини різкості, керування компенсацією експозиції та балансу білого та можливості спостерігати за ефектом роботи технологій визначення обличчя та освітління тіней у реальному часі на РК-моніторі HyperCrystal II LCD з діагоналлю 6.9 см/2.7”, ефект роботи автофокуса відтепер також у реальному часі відображається на РК-моніторі фотокамери. Це стало можливим завдяки впровадженому режиму автофокусу за методом визначення контрасту *, на додаток до режиму автофокуса за методом визначення різниці фаз. Це надзвичайно зручно, оскільки нині у режимі Live View дзеркало не опускається.

РК-монітор має кут огляду 176° та забезпечує 100% поля огляду. Під час компонування кадру на РК-моніторі пропонується можливість збільшення зображення у 7 або 10 разів. Особливо це зручно під час макро зйомки при ручному режимі фокусуванні.

Для безтурботної зйомки E-520 загалом пропонує 32 сюжетні програми незалежно від ситуації: вечеря зі свічками, зйомка портрету або зйомка під водою. Зручність управління забезпечено - користувач може обрати мову меню з 10 запропонованих мов, а також з можливістю завантажити інші мови. Потужні акумулятор гарантує тривалу зйомку. Подвійний слот для карт пам'яті CompactFlash та xD-Picture надає гнучкості у вибору пам'яті, а швидко завантажити файли можливо завдяки високошвидкісному USB 2.0.

Виключна система для творчої фотографії 

Як частина сімейства Olympus E-System, E-520 сумісна майже з усією лінійкою аксесуарів системи. Вона включає ряд спалахів, такі як бездротові FL-36R та FL-50R, які підвищують переваги фотокамери. Більш ніж 20 ZUIKO DIGITAL об’єктивів - всі майже телецентричночної конструкції - покривають фокусний діапазон 14-600 мм (еквів. Для формату 35 мм). Серед найостанніших об’єктив ZUIKO DIGITAL ED 9-18 мм 1:4.0-5.6 (18-36 мм), 
ED 14-35 мм 1:2.0 SWD (28-70 мм), ED 70-300 мм 1:4.0-5.6 (140-600 мм), та «Млинець» 25 мм 1:2.8 (50 мм). Крім цього, завдяки єдиній сумісності, яку забезпечує стандарт 4/3, фотографи можуть використовувати об’єктиви інших виробників, які підтримують даний стандарт. 

Для розширення можливостей фотозйомки, доступний спеціальний бокс для зйомки під водою для E-520. Водозахисний на глибині до 40 м, він дозволяє відкрити нові обрій творчої фотографії. 

Покликана задовольнити всі потреби професійних фотографів, Olympus E-520 гарантує чіткі знімки, завдяки вбудованому стабілізатору зображення. Фотокамера з’явиться на полицях магазинів з червня 2008.


* автофокус за методом визначення контрасту доступний з об’єктивами ZUIKO DIGITAL 14-42 мм 1:3.5-5.6, ZUIKO DIGITAL 40-150 мм 1:4.0-5.6 та новим об’єктивом ZUIKO DIGITAL 25 мм 1:2.8 2 «Млинець». Для того, щоб об’єктиви, придбані раніше, працювали з даним режимом, необхідно оновити мікропрограму, яка доступна для безкоштовного завантаження на веб-сайті Olympus, за допомогою ПЗ Olympus Master або ПЗ Olympus Studio.

www.olympus.ua

Просмотров: 550 | Добавил: photoclub | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Полезные ссылки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 19
Copyright MyCorp © 2024