Ф О Т О К Л У Б

Главная

Главная » 2008 » Ноябрь » 5 » Olympus E-30
Olympus E-30
16:43

Передати настрій, висловити емоції – це основа творчої фотографії. Olympus E-30 забезпечує фотографів креативними інструментами для творчого самовиразу. Новинка розширює ряди фотокамер Olympus E-System, заснованих на стандарті Four Thirds, та оснащена вражаючим набором Художніх Фільтрів, які допоможуть проявити себе. За допомогою цих фільтрів легко отримати результат, який раніше досягти можна тільки зі спеціалізованою оптикою, додатковими світлофільтрами або комплексною обробкою за допомогою спеціального ПЗ. Ефект їх роботи можна спостерігати у процесі зйомки безпосередньо на РК-моніторі з діагоналлю 2.7”/6.9 см з технологією HyperCrystal II. Для ще більшої зручності фотокамера оснащена функцією Live View із підтримкою конрастного автофокусу*. Бездротове управління спалахами і функція мультиекспозиція ще більше розширюють можливості творчої композиції, як і вибір з дев’яти співвідношень сторін кадру. Новий високошвидкісний сенсор Live MOS з роздільною здатністю 12.3 мегапікселів разом із новим графічним процесором TruePic III+ забезпечують найвищу якість знімків. Завдяки вбудованій системі стабілізації зображення, яка ефективно працює у діапазоні до 5 ступенів EV, Ви отримаєте гарантовано різкі знімки у будь-якій ситуації, незалежно від об’єктива, що використовується. Також, пам’ятаючи і те, що найважливіший та найкращий момент для зйомки триває лише мить, ми оснастили E-30 всім необхідними, щоб не прогаяти ані миті: найкраща у своєму класі швидкість автофокуса і одинадцять хрестоподібних датчиків, серійна зйомка зі швидкістю 5 кадрів за секунду і мінімальна витримка 1/8000 секунди. Нова модель сімейства E-System оснащена також ексклюзивним ультразвуковим хвильовим фільтром, гарантує найефективніший захист від пилу.

  • Контроль над переднім та заднім планом для оптимального балансу експозиції  
  • Великий видошукач з 98% полем та 1.02 збільшенням для точного контролю над зображенням  
  • Художні фільтри для підвищення креативності (поп арт, м’який фокус, бліді кольори, світла тональність, зерниста плівка, пінхол)  
  • Функція мультиекспозиції з відображенням результату на РК-моніторі
  • Зручний перегляд з режимом Автофокус Live View  
  • Дистанційне бездротове управління безпосередньо з фотокамери  
  • Поворотний РК-монітор HyperCrystal з діагоналлю 6,9см/2,7" з режимом Live View для надзвичайної гнучкості та контролю у реальному часі
  • Новий Live MOS сенсор з роздільною здатністю 12.3 мегапікселя з розширеним динамічним діапазоном  
  • Точна обробка зображення із True Pic III +
  • Вбудований стабілізатор зображення до 5 ступенів ефективності  
  • Під час зйомки в режимі Live View можна обрати 9 різних пропорцій кадру (4:3,3:2,16:9,6:6,5:4,7:6,6:5,7:5,3:4)  
  • Найшвидший в світі автофокус для швидкої та точної зйомки  
  • Серійна зйомка 5 кадрів/сек. для 12 знімків у форматі RAW  
  • 1/8000 с високошвидкісний та високоточний затвор та 1/250 синхронізація спалаху  
  • Високошвидкісна система автофокусування із 11 подвійними датчиками  
  • Висока продуктивність та великий вибір з цифрових просвітлених об'єктивів, дякуючи стандарту 4/3  
  • 49-зональна багатоваріантна сенсорна система  
  • Авто встановлення градації для попередження пересвічування та провалу тіней  
  • Реальна імітація функцій (ефективний моніторинг)  
  • Контроль балансу білого та експозиції  
  • Контроль роботи технології освітління тіней (SAT) для максимально якісного результату  
  • 5x/7x/10x збільшення для точного фокусування  
  • Чисті знімки завдяки найбільш ефективній системі видалення пилу  
  • Ергономічний дизайн корпусу, кнопки керування та інтерфейс полегшують користування  
  • Блокування АЕ/АF налаштовується індивідуально  
  • Висока чутливість (ISO 100-3200)  
  • Точний баланс білого з двома сенсорами  
  • Висока швидкість запису даних та стиснення без втрати для прискорення обробки  
  • Друга панель управління для прямого перегляду  
  • Додатковий батарейний блок живлення для тривалої роботи акумуляторів  
  • Високошвидкісний USB порт  
  • Подвійний слот для карт пам’яті (для xD-Picture і CompactFlash)

Все для творчої зйомки

Olympus E-30 не тільки створює знімки вражаючої якості, вона допомагає фотографу реалізувати його творчі задуми. Крім великої кількості ручних настройок, ця дзеркальна фотокамера пропонує неабиякий асортимент творчих ефектів. Шість художніх фільтрів дозволяють отримати знімки з різними ефектами та надати композиції індивідуальності – і все це без використання додаткових об’єктивів, фільтрів чи подальшої обробки знімків на ПК. Ефект роботи фільтрів можна оцінити РК-моніторі під час кадрування. Доступні наступні фільтри: поп арт, м’який фокус, бліді кольори, світла тональність, зерниста плівка, пінхол. Інших творчих ефектів можна домогтися за допомогою режиму мультиекспозиції. Цей режим дозволяє накладати кадр на попередній просто у фотокамері під час зйомки у форматі RAW, і доступний він як при зйомці з використанням видошукача, і при використання режиму Live View. Для творчої роботи зі світлом фотокамера оснащена підтримкою бездротового управління спалахами. Це дає можливість контролювати будь-яку кількість сумісних зовнішніх спалахів і розмістити їх за необхідною схемою – і все це без дротів.

Підтримка різних форматів кадру ще більше розширює творчі можливості. Фотокамера підтримує дев’ять форматів співвідношення сторін кадру, включаючи стандартний 4:3, кінематографічний 16:9 і середньоформатний 6:6. Це дозволяє фотографу кадрувати знімок так, як йому необхідно.

Кадрування можна проводити використовуючи видошукач з полем зору близько 98% та збільшенням 1.02x (-1м-1, 50мм, на нескінченність). Або за допомогою РК-монітора з діагоналлю 2.7"/6.9см і технологією HyperCrystal II, який забезпечує кут огляду 176°. Це надає повну свободу під час кадрування і дозволяє вести зйомку з будь-якої точки. Усі ефекти та настройки фотокамери відображаються на РК-моніторі у реальному часі. Крім того, завдяки підтримці високошвидкісного автофокуса за методом визначення контрасту*, зйомка у режимі Live View стає більш швидкою і комфортною ніж раніше. Зображення на РК-моніторі можна збільшити у 5, 7 або 10 разів, що забезпечує чудову можливість наблизитись до об’єкта та перевірити, наприклад, фокус.

Найвища якість знімків

Новий сенсор Live MOS з роздільною здатністю 12.3 мегапікселів гарантує передачу найменших дрібниць. Заснований на технології МОП, яка довела свою ефективність, цей сенсор має низьке енергоспоживання, що дуже важливо для роботи функції Live View. Новий графічний процесор TruePic III+ забезпечує найвищу швидкість роботи та професійну якість знімків. У процесорі реалізовано нові поліпшені алгоритми тонової градації, шумозниження, кольоропередачі та підтримка нових Художніх Фільтрів. 

E-30 також підвищує можливість отримати відмінно чіткі кадри завдяки вбудованої системи стабілізації зображення. Діапазон роботи системи становить до 5 ступенів EV, що зводить ризик отримання нерізких кадрів до мінімуму. Стабілізатор дозволяє отримати різкий кадр майже у будь-якій ситуації: чи це зйомка в умовах низької освітленості, чи зйомка з великою фокусною відстанню. Той факт, що стабілізатор інкорпорований у корпус фотокамери, означає, що кожен встановлений об’єктив стає стабілізованим.

Захист від пилу здійснює ультразвуковий хвильовий фільтр. Ця технологія була розроблена компанією Olympus і використовується у всіх фотокамерах сімейства E-System. Вона усуває небезпеку потрапляння пилу на сенсор та забезпечує чисті знімки.

Швидкість

Оснащена 11-ти точковою системою автофокуса, яка також використовується і у флагмані сімейства Olympus E-System професійної E-3, E-30 показує настільки ж вражаючі результати швидкості і точності автофокуса. Завдяки як вертикальної, так горизонтальної чутливості сенсора фотограф одержує у своє розпорядження 44 точки автофокуса. З іншого боку, діапазон роботи сенсора автофокуса становить -2 - 19 EV, який гарантує точне і швидке фокусування навіть за умов недостатнього освітлення. 

Фотографи також можуть бути впевнені, що кожна мить буде збережена і кожна секунда на рахунку: фотокамера оснащена функцією серійної зйомки зі швидкістю до 5 кадрів за секунду у повній роздільній здатності (12 кадрів у форматі RAW). Щодо заморозки руху або зйомки із відкритою діафрагмою в сонячну погоду фотокамера пропонує мінімальну витримку 1/8000 с. А витримка синхронізації 1/250 с ще більше розширює творчі можливості.

Невимушена зйомка

E-30 оснащена додатковими функціями для покращення результатів зйомки. Функція Градації використовує Технологію освітління тіней для попередження пересвічування і провалів в тінях, і навіть для природного відображення висококонтрастних об’єктів. А Технологія визначення обличчя забезпечує оптимальний баланс між заднім планом і основним об’єктом зйомки.

Фотографи можуть спостерігати результат зміни настройок фотокамери перед зйомкою за допомогою функції попередній перегляд знімків. Оцінити ефект роботи чотирьох різних варіантів експозиції або балансу білого можна безпосередньо на РК-моніторі перед зйомкою.

Простота управління та контроль над настройками фотокамери удосконалено завдяки РК-дисплею на верхній панелі, на якому відображаються значення витримки, діафрагми, компенсації експозиції та інші важливі настройки. Цю та іншу інформацію можна побачити і на основному РК-моніторі фотокамери, який ще забезпечує і швидку зміну параметрів настройок.

* автофокус за методом визначення контрасту доступний з об’єктивами ZUIKO DIGITAL ED 9-18 мм 1:4.0-5.6, ZUIKO DIGITAL ED 14-42 мм 1:3.5-5.6, ZUIKO DIGITAL ED 40-150 мм 1:4.0-5.6, ZUIKO DIGITAL 25 мм 1:2.8 «Млинець» і новий об’єктив ZUIKO DIGITAL 14-54 мм 1:2.8-3.5 II.

www.olympus.ua

Просмотров: 612 | Добавил: photoclub | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Ноябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Полезные ссылки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 19
Copyright MyCorp © 2024