Ф О Т О К Л У Б

Главная

Главная » 2009 » Январь » 7 » На гребені хвилі: водостійка Olympus µ-550WP
На гребені хвилі: водостійка Olympus µ-550WP
13:11

Olympus µ-550WP

Olympus µ-550WP

Гамбург, 7 січня 2009 – Вам подобається пірнати та спостерігати за красою підводного світу і Ви не бажаєте залишати Вашу фотокамеру на березі? З новинку µ-550WP ви можете сміливо занурюватись у воду. Її міцний металевий корпус водонепроникний до 3 метрів, що робить нову модель від Olympus ідеальним компаньйоном у басейні, на пляжі або в дощ. Фотокамера представлена у різних кольорах: кришталевий синій, яскравий білий та чорна північ. µ-550WP надійде у продаж у лютому 2009.

Громіздкі і незручні обладнання для підводної зйомки займають багато часу. µ-550WP від Olympus пропонує компактне і доступне рішення. Неважливо, знімаєте ви під водою на глибині 3 метрів або на суші, ця приваблива 10 мегапіксельная фотокамера подарує вам якісні знімки з чудовою деталізацією. Модель оснащена компактним об'єктивом з 3х оптичним зумом. Режим інтелектуальної зйомки полегшує отримання відмінних знімків: фотокамера автоматично розпізнає п'ять найпоширеніших сюжетів та встановлює оптимальні настройки. А завдяки технології визначення обличчя люди прийшли на ваших знімках завжди будуть добре виходити.

Цифрова стабілізація зображення допоможе уникнути нечітких знімків, що зазвичай викликано зсувом фотокамери. Режим попереднього перегляду дозволяє оцінити перед зйомкою ефект зміни настройок безпосередньо на РК-моніторі, наприклад, балансу білого. У деяких випадках, коли знімки вийшли не зовсім добре, функція редагування зображень допоможе виправити певні моменти: за її допомогою можна усунути ефект червоних очей або скоригувати освітленість безпосередньо у фотокамері тощо. Знімки можна переглядати на РК-моніторі з діагоналлю 6.4см і зберігати на карти пам'яті xD Picture або – з допомогою спеціального адаптера – карти пам’яті micro_SD

З ії широким діапазоном функціональності та вражаючими властивостями, водостійка µ-550WP неодмінно стане ідеальним компаньйоном для спонтанної зйомки як під водою так і біля води. На полицях магазинів новинка з’явиться у лютому 2009

Olympus µ-550WP– основні функції:

  • Відмінні знімки у воді та над водою – водонепроникність до 3м**
  • Доступні кольори: кришталевий синій, яскравий білий та чорна північ
  • 3x оптичний зум (38-114 мм*) для зйомки будь-яких сюжетів навіть під водою
  • Легкий шлях до відмінних знімків – режим інтелектуальної зйомки
    • 10 мегапікселів для відбитків великого формату
    • Цифрова стабілізація для різких знімків
    • РК-монітор 6.4см/2.5” (230,000 пікселів)
  • Вдосконалена технологія визначення обличчя для відмінної експозиції та фокусування облич у кадрі
    • 17 сюжетних програм (вкл. зйомка під водою) гарантує відмінний результат за будь-яких умов
    • Оживіть свої спогади за допомогою відеозйомки зі звуком (VGA, 30 кадр/с)
  • Сумісність з картами пам'яті xD-Picture Card та microSD

* для формату 35 мм 
**захист від води згідно стандарту IEC 529 IPX8 microSD є торгівельною маркою SD Card Association

Цифрова стабілізація зображення 

Спеціальний режим зйомки, де фотокамера автоматично піднімає значення ISO для можливого використання короткої витримки – що відповідно допомагає запобігти створенню розмитих знімків, що зазвичай визвано тремтінням фотокамери. 

Технологія визначення обличчя
Технологія, яка виявляє обличчя на кадрі і розпізнає його у якості головного об’єкта на знімку. Далі автоматично фокусує й встановлює оптимальну експозицію для створення чіткого та добре проекспонованого знімка. Завдяки технології фотокамера може розпізнавати до 3 облич.

Режим інтелектуальної автоматичної зйомки
Цей інтелектуальний автоматичний режим поєднує в собі технологію визначення облич і технологію освітління тіней, що дає фотокамері змогу розпізнавати п’ять найрозповсюдженіших сюжетних програм. Завдяки цьому можна робити досконалі знімки без жодних ручних настройок.

Сумісність із картами пам’яті microSD
Ця камера постачається зі спеціальним адаптером, який забезпечує сумісність із картами пам’яті microSD разом із можливістю використання карток пам’яті xD-Picture Card. 

Perfect Fix (редагування зображень)
Полегшує миттєве корегування помилок зйомки одним натисканням кнопки. Функція дозволяє усувати тіні, а також зменшувати ефект червоних очей. Кожна з цих функцій редагування доступна безпосередньо в камері.
Попередній перегляд знімка

Цей режим дає змогу переглядати результат змінення численних параметрів перед здійсненням зйомки. Тому користувачі можуть бути впевнені, що отримане зображення матиме належний вигляд. Зображення з’являється в багатокадровому вікні на РК-моніторі в реальному часі, що дає змогу порівняти різні параметри та зробити найкращий знімок.

http://www.olympus.ua

Просмотров: 735 | Добавил: photoclub | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Полезные ссылки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 19
Copyright MyCorp © 2024