Ф О Т О К Л У Б

Главная

Главная » 2009 » Январь » 7 » Olympus SP-590UZ: потужність та гнучкість
Olympus SP-590UZ: потужність та гнучкість
13:29
Olympus SP-590UZ 
Olympus SP-590UZ
Olympus SP-590UZГамбург, 7 січня 2009 – Творчість без обмежень з новою Olympus SP-590UZ. Оснащена ширококутним 26х оптичним зумом, що покриває фокусну відстань від 26 до 676мм*, фотокамера пропонує амбіційним фотографам неймовірну універсальність використання. Від приголомшливих великих планів, ширококутних сімейних портретів та високошвидкісної зйомки – цій фотокамері все під силу. Система подвійної стабілізації зображення забезпечує різкі знімки, якими можна поділитися з друзями на зручному РК-моніторі з діагоналлю 6.9см/2.7” з технологією HyperCrystal II. Свобода ручного управління поруч з широким набором автоматичних режимів перетворюють SP-590UZ у готове рішення для людей, які захоплюються полюванням, наприклад, зйомки здалеку тварин та птахів, а 26х оптичний зум дозволить не привертати до себе уваги. 12 мегапіксельна SP-590UZ надійде у продаж до на початку березня 2009.

Універсальний 26x ширококутний оптичний зум дозволяє робити професійні знімки без використання великої кількості додаткового обладнання. Прогулюючись парком, на фотополюванні, або зйомка у приміщенні – діапазон фокусних відстаней 26-676 мм* забезпечує відмінну гнучкість використання. Властивості ширококутної зйомки та потужний зум дає можливість захопити більше об’єктів у кадрі. 

Увагу справжніх фотомисливців приверне висока функціональність SP-590UZ, яка не обмежує фотографі фокусною відстанню. Система подвійної стабілізації зображення, у якій поєднані оптична і цифрова системи стабілізації, забезпечує чіткі знімки, а технологія освітлення тіней і вдосконалена технологія визначення обличчя оптимізують темні ділянки у кадрі і забезпечують оптимальне фокусування та експозицію облич. Функція мультиекспозиція дозволяє накласти один кадр в інший, а режим «краса» за рахунок легкого розмивання ділянок з тілесними тонами усуває дрібні дефекти шкіри, забезпечуючи відмінний гладкий колір обличчя. 

Для здобуття максимальної свободи SP-590UZ оснащена як рядом автоматичних режимів (18 сюжетних програм) так і повністю ручний контроль: режими P/A/S/M надають користувачам свободу дій для творчого натхнення. Високошвидкісна зйомка зі швидкістю 10 кадрів за секунду** дозволить знімати динамічні сюжети.

39 мов меню і зокрема можливість використання карт пам'яті xD-Picture і microSD доповнюють перелік переваг фотокамери SP-590UZ. Вона надійде у продаж у березні 2009.

Olympus SP-590UZ – основні функції:

• Надзвичайні оптичні якості у компактному корпусі: 26х оптичний зум (26-676 мм*) – екстремальне наближення до дії, а також приголомшливі сюжети зйомки (включно з додатковим 130х цифровим зумом) 
• Система подвійної стабілізації зображення для чітких знімків (поєднання механічної і цифрової стабілізації)
• Високошвидкісна серійна зйомка зі швидкістю 10 кадрів/с** не дозволить пропустити жодну мить**
• Режими експозиції P/A/S/M для творчості без обмежень

• Інтерфейс HDMI™ для перегляду на телевізорах з підтримкою HDMI

• 12 мегапікселів для друку знімків великим форматом

• Вдосконалена технологія визначення обличчя (до 16 облич) для ідеально сфокусованих облич плюс коректна експозиція на інших ділянках зображення.

• РК-монітор 6.9см/2.7" HyperCrystal III для відображення яскравого зображення навіть під прямим сонячним промінням (230,000 пікселів)

• Вбудований спалах і управління бездротовим спалахом безпосередньо з фотокамери

• Оживіть свої спогади – відеозйомка зі звуком (VGA, 30 кадрів/с) 

• Сумісність із картами пам’яті xD-Picture і microSD

* для формату 35 мм
** в режимі 3 мегапікселів
microSD є торговою маркою SD Card Association



Вдосконалена технологія визначення обличчя
Технологія, яка виявляє обличчя на кадрі і розпізнає його у якості головного об’єкта на знімку. Далі автоматично фокусує й встановлює оптимальну експозицію для створення чіткого та добре проекспонованого знімка. Завдяки технології фотокамера може розпізнавати до 16 облич.

Режим «Краса»
Ефект, що застосовується під час зйомки. Функція розпізнає обличчя і автоматично пом'якшує і освітлює колір обличчя, надаючи йому молодший і яскравіший вигляд.  

Подвійна стабілізація зображення
Забезпечуючи подвійну стабілізацію зображення, ця спеціальна функція допомагає попередити розмиття знімків, внаслідок тремтіння фотокамери або переміщення об’єктів зйомки. Функція поєднує механічний стабілізатор зображення на основі зсуву сенсору зображення з використанням гіро-сенсору для визначення тремтіння фотокамери і зйомку з високим значенням ISO.

РК-монітор з технологією HyperCrystal 
Технологія використовує додаткове покриття для відбиття світла на РК-моніторі від зовнішніх джерел світла. Це збільшує яскравість РК-монітору, тому навіть під прямими сонячним промінням знімок буде проглядатися чіткіше й у тричі контрастніше, ніж на звичайних РК-моніторах. Також ця технологія дозволяє переглядати знімки під кутом 170° без відблисків і тіней, тому компонувати знімки можна під будь-яким кутом і переглядати результат може декілька людей одночасно.

Сумісність із картами пам’яті microSD
Із цією фотокамерою в комплекті постачається спеціальний адаптер, який забезпечує сумісність із картами пам’яті microSD на додачу до можливості використання карток пам’яті xD-Picture. 

Мультиекспозиція
Мультиекспозиція можлива як під час кадрування через видошукач, так і при кадруванні на РК-моніторі. При зйомці у цьому режимі перший кадр використовують як основа, а фінальний знімок виходить накладенням на нього наступних кадрів. У цьому режимі можна поєднати до чотирьох кадрів у форматі RAW
Режим попереднього перегляду майбутнього знімку
Дозволяє переглядати результат багатьох настройок перед тим, як зробити знімок. Таким чином, користувачі можуть бути певні щодо отримання оптимального зображення. Зображення з’являється в багатокадровому вікні на РК-моніторі в реальному часі, що дає змогу порівняти різні настройки та отримати найкращий знімок.
Технологія освітління тіней

Технологію спеціально створено щоб покращувати експозицію для знімків з темними областями. Використовуючи матрицю, яка працює більш як людське око, обчислюються темні ділянки на знімку (наприклад, тінь під деревом) і далі фотокамера автоматично встановлює оптимальні настройки експозиції відповідно до тих областей.

http://www.olympus.ua

Просмотров: 693 | Добавил: photoclub | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Полезные ссылки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 19
Copyright MyCorp © 2024