Ф О Т О К Л У Б

Главная

Главная » 2009 » Январь » 7 » Olympus µ-9000, µ-7000 и µ-5000 представляють погляд на потужність та елегантність
Olympus µ-9000, µ-7000 и µ-5000 представляють погляд на потужність та елегантність
15:32
Гамбург, 7 січня 2009 – Популярна надійна серія Olympus µ знову піднімає планку поєднання розкішного дизайну і новітніх опто-цифрових технологій. Оснащені моделі µ-5000 5x оптичним зумом, µ-7000 7x оптичним зумом та µ-9000 феноменальним 10x оптичним зумом, ці новинки легендарної надійної серії Olympus µ продовжують історію високоякісної оптики і супер тонкої розкоші. Втілюючи у життя принцип Olympus “мініатюрна оптика – максимальна якість”, ці видатні 12 мегапиксельні моделі оснащені системою подвійної стабілізації зображення, технологією освітлення тіней і технологією визначення обличчя. Компактна фотокамера Olympus µ-5000 у металевому корпусі різних кольорів надійде у продаж наприкінці січня 2009, а фотокамери µ-9000 і µ-7000 з’являться на полицях магазинів зсередини лютого 2009.


µ-9000
Оснащена ширококутним оптичним 10x зумом (28-280мм*), тонка фотокамера µ-9000 з роздільною здатністю 12 мегапікселів дозволить не тільки максимально наблизитися до об'єкта зйомки, а й створити вражаючу панораму. РК-монітор з діагоналлю 6.9см/2.7” HyperCrystal III забезпечує відмінний перегляд навіть під яскравим сонячним промінням, а широкий кут огляду дозволить комфортно компонувати кадр. Як і останні фотокамери “класичної” серії µ, ця модель оснащена системою подвійної стабілізації зображення, які усувають нерізкість за допомогою поєднання механічної стабілізації та високих значень ISO. Тонка µ-9000 в металевому корпусі доступна у наступних кольорах: чорна північ, і королівський синій.

µ-7000
12 мегапіксельна µ-7000 оснащена універсальним 7x оптичним зумом (37-260мм*) та великим РК-монітором з діагоналлю 7.6см/3.0” HyperCrystal II, що забезпечує зручне кадрування та перегляд. Ця елегантна модель також має у своєму арсеналі функцію «посмішка», яка гарантуватиме чудовий настрій на кожному знімку – адже фотокамера сама зробить знімок тоді, коли в кадрі будуть посміхатись. µ-7000 доступна у декількох кольорах: зоряне срібло, чорна північ, і океанічний синій.

µ-5000
Оснащена 5x оптичним зумом (36-180мм*) і сенсором з роздільною здатністю 12 мегапікселів, фотокамера µ-5000 стане ідеальним вибором для зйомки фотографій в нестандартних умовах. Як і новинки класичної серії µ, ця стильна модель оснащена режимом попереднього перегляду. Цей режим дозволяє у реальному часі на РК-моніторі порівняти зміну настройок на знімок. Інша корисна функція – швидка корекція. Вона усуває ефект червоних очей та освітлює темні області кадру безпосередньо у фотокамері. Тонка µ 5000 доступна у наступних кольорах: металевий червоний, атлантичний синій та чорна північ.

Загальні функції
Підсвічування кнопок робить управління фотокамерою та навігацію по меню простим та зручним процесом. Новий Режим «Краса» згладжує недоліки на знімку для бездоганного кольору обличчя, а інноваційний режим інтелектуальної зйомки автоматично розпізнає п'ять найпоширеніших сюжетів і оптимально налаштовує настройки фотокамери. Функція Панорама у фотокамері ще більше розширює творчі можливості. Усі три новинки класичної серії µ оснащені меню на 39 мовах, слотом для карт пам'яті xD-Picture і підтримкою карт пам'яті microSD зі спеціальним адаптером, що входить у комплектацію.

Olympus µ-5000 надійде у продаж наприкінці січня 2009, а µ-9000 і µ-7000 – всередині лютого 2009.
Olympus µ-9000 – основні функції:
  • 10x ширококутний оптичний зум (28-280мм*) у компактному металевому корпусі для зйомки будь-яких сюжетів 
  • Завжди різкі знімки завдяки системі подвійної стабілізації зображення (поєднання механічної та цифрової стабілізації) 
  • Легкий шлях до досконалих знімків – режим інтелектуальної автоматичної зйомки, який визначає п’ять сюжетів, що використовуються найчастіше, і автоматично налаштовує такі настроювання, як фокусування та експозиція
  • 12 мегапікселів для дурку відбитків великим форматом 
  • РК-монітор 6.9см/2.7" HyperCrystal III для чіткого зображення навіть під прямим сонячним промінням (230,000 пікселів) 
  • Технологія Визначення Облич для оптимальної фокусування і експозиції осіб, у кадрі. У поєднанні з Технологією Корекції Тіней забезпечується коректна експозиція всього кадру. 
  • Графічний процесор TruePic III для швидкої праці та чудового якості 
  • Оживіть свої спогади з допомогою записи відеороликів зі звуком (до VGA дозволу, 30 кадров/сек) 
  • Карти пам'яті xD-Picture й підтримка карт microSD

Olympus µ-7000 – основні функції:

  • Винятковий 7х оптичний зум (37–260 мм*) дає змогу знімати надзвичайні сюжети, зокрема чудові знімки великим планом 
  • Подвійна стабілізація зображення запобігає створенню розмитого зображення
  • Інтерфейс HDMI™ для перегляду на телевізорах з підтримкою HDMI
  • РК-монітор HyperCrystal з діагоналлю 7.6 см/3.0" для чіткого зображення навіть під прямим сонячним промінням (230,000 пікселів)
  • 12 мегапікселів для друку знімків великим форматом
  • Легкий шлях до досконалих знімків – режим інтелектуальної автоматичної зйомки, який визначає п’ять сюжетів, що використовуються найчастіше, і автоматично налаштовує такі настроювання, як фокусування та експозиція
  • Удосконалена технологія визначення обличчя (16 облич на знімку) у поєднанні з технологією освітлення тіней забезпечує коректну експозицію на інших ділянках зображення.
  • Графічний процесор TruePic III для прискореного оброблення зображення та підвищення якості знімків
  • Оживіть свої спогади за допомогою відеозйомки зі звуком (VGA, 30 кадр/с) 
  • Сумісність з картами пам'яті xD-Picture Card та microSD

Olympus µ-5000 – основні функції:

  • Винятковий 5х оптичний зум (36-180мм*) дає змогу знімати надзвичайні сюжети, зокрема чудові знімки великим планом 
  • Завжди чіткі знімки завдяки системі подвійної стабілізації зображення (поєднання механічної та оптичної стабілізації)
  • Легкий шлях до досконалих знімків – режим інтелектуальної автоматичної зйомки, який визначає п’ять сюжетів, що використовуються найчастіше, і автоматично налаштовує такі настроювання, як фокусування та експозиція
  • 12 мегапікселів для друку знімків великим форматом
  • Легкий шлях до досконалих знімків – режим інтелектуальної автоматичної зйомки, який визначає п’ять сюжетів, що використовуються найчастіше, і автоматично налаштовує такі настроювання, як фокусування та експозиція
  • РК-монітор HyperCrystal III з діагоналлю 6.9см/2.7" для чіткого зображення навіть під прямим сонячним (230,000 пікселів)
  • Графічний процесор TruePic III для прискореного оброблення зображення та підвищення якості знімків
  • Оживіть свої спогади за допомогою відеозйомки зі звуком (VGA, 30 кадр/с) 
  • Сумісність з картами пам'яті xD-Picture Card та microSD

* екв. для 35мм формату
microSD является зарегистрированной торговой маркой SD Card Association



Вдосконалена технологія визначення обличчя

Технологія, яка виявляє обличчя на кадрі і розпізнає його у якості головного об’єкта на знімку. Далі автоматично фокусує й встановлює оптимальну експозицію для створення чіткого та добре проекспонованого знімка. Завдяки технології фотокамера може розпізнавати до 16 облич.
Режим «Краса»
Ефект, що застосовується під час зйомки. Функція розпізнає обличчя і автоматично пом'якшує і освітлює колір обличчя, надаючи йому молодший і яскравіший вигляд.
Подвійна стабілізація зображення
Забезпечуючи подвійну стабілізацію зображення, ця спеціальна функція допомагає попередити розмиття знімків, внаслідок тремтіння фотокамери або переміщення об’єктів зйомки. Функція поєднує механічний стабілізатор зображення на основі зсуву сенсору зображення з використанням гіро-сенсору для визначення тремтіння фотокамери і зйомку з високим значенням ISO.
Технологія визначення обличчя
Технологія, яка виявляє обличчя в кадрі і розпізнає його у якості головного об’єкта на знімку. Далі автоматично фокусує й встановлює оптимальну експозицію для створення чіткого та добре проекспонованого знімка.
РК-монітор з технологією HyperCrystal 
Технологія використовує додаткове покриття для відбиття світла на РК-моніторі від зовнішніх джерел світла. Це збільшує яскравість РК-монітору, тому навіть під прямими сонячним промінням знімок буде проглядатися чіткіше й у тричі контрастніше, ніж на звичайних РК-моніторах. Також ця технологія дозволяє переглядати знімки під кутом 170° без відблисків і тіней, тому компонувати знімки можна під будь-яким кутом і переглядати результат може декілька людей одночасно.
Режим інтелектуальної автоматичної зйомки
Цей інтелектуальний режим автоматичної зйомки поєднує в собі технологію визначення обличчя і технологію освітління тіней, що дає фотокамері змогу розпізнавати п’ять найрозповсюдженіших сюжетних програм. Завдяки цьому можна робити досконалі знімки без жодних ручних настройок. 

Сумісність із картами пам’яті microSD
Із цією фотокамерою в комплекті постачається спеціальний адаптер, який забезпечує сумісність із картами пам’яті microSD на додачу до можливості використання карток пам’яті xD-Picture. 
Режим редагування зображення
Полегшує миттєве корегування помилок зйомки одним натисканням кнопки. Функція дозволяє усувати тіні, збільшувати різкість, а також зменшувати ефект червоних очей. Кожна з цих функцій редагування доступна безпосередньо у фотокамері.
Режим попереднього перегляду майбутнього знімку
Дозволяє переглядати результат багатьох настройок перед тим, як зробити знімок. Таким чином, користувачі можуть бути певні щодо отримання оптимального зображення. Зображення з’являється в багатокадровому вікні на РК-моніторі в реальному часі, що дає змогу порівняти різні настройки та отримати найкращий знімок.
Технологія освітління тіней
Технологія спеціально створена покращувати експозицію для знімків з темними областями. Використовуючи матрицю, яка працює більш як людське око, обчислюються темні ділянки на знімку (наприклад, тінь під деревом) і далі фотокамера автоматично встановлює оптимальні настройки експозиції відповідно до тих областей.
Графічний процесор TruePic III 

Графічний процесор нового покоління від Olympus. Процесор автоматично покращує важливі аспекти зображення: передача кольору (діапазон кольору, насиченість та яскравість), точність зображення (пониження шумів на знімку, покращення відтворення контурних ліній), а також процесор прискорює процес обробки зображення.

http://www.olympus.ua

Просмотров: 699 | Добавил: photoclub | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Полезные ссылки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 19
Copyright MyCorp © 2024