Ф О Т О К Л У Б

Главная

Главная » 2009 » Январь » 7 » Olympus µ TOUGH-8000 та µ TOUGH-6000
Olympus µ TOUGH-8000 та µ TOUGH-6000
15:53
  
Гамбург, 7 січня 2009 – Неважливо, куди Ваші інтереси та захоплення у фотографії Вас заведуть, надійна серія Olympus µ TOUGH зніматиме за будь-яких умов. Пірнаєте Ви, підкорюєте гірські вершини чи катаєтесь на сноуборді, або просто насолоджуєтесь життям із сім'єю на пікніку – завдяки своїм властивостям водостійкості, ударостійкості та морозостійкості, фотокамери не обмежує ваші фотографічні можливості. Дві нові моделі мають у арсеналі усі переваги міцної серії µ і забезпечують чудову якість знімків. 12 мегапіксельна 
µ TOUGH-8000 і 10 мегапіксельна µ TOUGH-6000 оснащені ширококутним 3.6x оптичним зумом, що покриває фокусну відстань 28-102мм* та забезпечує чудові можливості ширококутної зйомки. Нерізкість, викликана зсувом фотокамери під час зйомки, більше не загрожує завдяки системі подвійної стабілізації зображення, а функція ТАР-керування дозволяє управляти фотокамерами за допомогою постукуванням по корпусу. µ TOUGH-8000 і µ TOUGH-6000 дозволять насолодитись активним відпочинком і отримати чудові знімки. Вони надійдуть у продаж з середини січня і на початку лютого відповідно.
 


Надзвичайна надійність, надзвичайна міцність
З новими µ TOUGH-8000 і µ TOUGH-6000 користувачі можуть обирати необхідний рівень захищеності. Флагман лінійки міцних фотокамер, модель µ TOUGH-8000, підійде тим, хто потребує максимального захисту: водонепроникність до 10м***, ударостійкість до 2м**, морозостійкість до -10°C, і навіть стійкість до навантажень до 100кг****. Вона здатна винести будь-які негаразди, і забезпечити відмінний результат. Її молодша сестра, модель µ TOUGH-6000, лише трохи поступається у міцності. На додачу до таких властивостей як морозостійкість, вона має захист від води до 3м*** та захист від ударів до 1.5м**.

Розширюючи горизонти фотографії
Обидві нові фотокамери оснащені універсальним ширококутним 3.6x оптичним зумом, що вперше було використано у фотокамері µ 1030 SW, яка була відзначена нагородою EISA. Фокусна відстань об'єктива починається від 28мм*, що забезпечує чудові групові знімки і знімки архітектури. У положенні теле фокусна відстань становить 102мм, що дозволить легко наблизитись до об'єкта зйомки.

Чіткі знімки
Подвійна стабілізація зображення забезпечує відмінний результат під час зйомки з фотокамерами µ TOUGH-8000 і µ TOUGH-6000. Вона гарантує різкі знімки навіть за умов недостатнього освітлення.

Просте управління та відмінна якість
Крім інтуїтивно зрозумілого меню, яке відображається на РК-моніторі з діагоналлю 6.9см/2.7” HyperCrystal III на одному з 39 мов, ці фотокамери оснащені інноваційним методом ТАР-керування. ТАР-керування дозволяє активувати низку функцій з допомогою постукування по корпусу фотокамери, що забезпечує комфортне управління фотокамерою навіть у рукавичках.

Унікальні властивості µ TOUGH-8000 і µ TOUGH-6000, які створені для роботи у найжорсткіших умовах, не вплинули на високу якість знімків. Оснащені сенсором з роздільною здатністю 12 і 10 мегапікселів відповідно, обидві моделі забезпечують знімки з найменшими подробицями. Проте, у кожній моделі інкорпоровано ряд інтелектуальних функцій для гарантовано відмінних результатів. Технологія визначення обличчя, що реалізовано в µ TOUGH-8000, розпізнає до 3 облич у кадрі, і забезпечує оптимальну експозицію та фокусування. А фотокамера µ TOUGH-6000, яка оснащена вдосконаленою технологією визначення обличчя, здатна розпізнати до 16 облич у кадрі, і також оснащена функцією посмішка, яка автоматично робить знімок, коли людина посміхається у кадрі. Технологія освітління тіней забезпечує оптимальний контраст по всьому полі кадру. Режим інтелектуальної авто зйомки забезпечує неймовірну простоту зйомки: він автоматично розпізнає один з п'яти найпоширеніших сюжетів і автоматично налаштовує оптимальні настройки фотокамери. На додачу, режим «Краса» пом'якшує колір обличчя людини та отримати чудовий портрет.


Фотокамери µ TOUGH-8000 і µ TOUGH-6000 стануть відмінним вибором для тих, хто потребує надійності за будь-яких умов. З такими унікальними властивостями, як водостійкість, ударостійкість та морозостійкість, новинки з’являться на полицях магазинів з середини січня, та лютому 2009 відповідно.

Olympus µ TOUGH-8000 – основні функції:

  • Знімайте у найжорсткіших умовах – фотокамера ударостійкість до 2м**, ударостійкість до 10м***, стійка до навантаження до 100кг**** і морозостійкість -10°C 
  • Доступна у двох кольорах: платинове срібло і чорна північ 
  • Якісний ширококутний 3.6x оптичний зум (28-102мм*) для зйомки будь-яких сюжетів 
  • Завжди різкі знімки завдяки системі подвійній стабілізації зображення (поєднання механічної та цифрової стабілізації) 
  • ТАР-керування для зручного управління фотокамерою навіть у рукавичках 
  • 12 мегапікселів для відбитків великого формату
  • РК-монітор 6.9см/2.7" HyperCrystal III для відображення яскравого зображення навіть під прямим сонячним промінням (230,000 пікселів) 
  • Технологія визначення обличчя для оптимальної фокусування і експозиції облич у кадрі. У поєднанні з Технологією освітління тіней забезпечується коректну експозицію по всьому полі кадру. 
  • Легкий шлях до досконалих знімків – режим інтелектуальної автоматичної зйомки, який визначає п’ять сюжетів, що використовуються найчастіше, і автоматично налаштовує такі настроювання, як фокусування та експозиція
  • Контроль тиску зо допомогою вбудованого манометра 
  • Світлодіод для підсвічування в режимі підводної або макро зйомці 
  • Оживіть спогади за допомогою запису відеороликів зі звуком (VGA, 30 кадр/с) 
  • Сумісність з картами пам'яті xD-Picture Card та microSD

µ TOUGH-6000 – загальні функції:

  • Знімайте коли навколо дощ або сніг – фотокамера ударостійкість до 1.5м**, водонепроникність до 3м*** і морозостійкість до -10°C
  • Доступні чотири кольори : лимонний жовтий, чистий білий, арктичний синій або помаранчевий захід 
    Якісний ширококутний 3.6x оптичний зум (28-102мм*) для зйомки будь-яких сюжетів
  • Завжди різкі знімки завдяки системі подвійної стабілізації зображення (поєднання механічної та цифрової стабілізації)
  • ТАР-керування для зручного управління фотокамерою навіть у рукавичках
  • 10 мегапікселів для відбитків великого формату
  • РК-монітор 6.9см/2.7" HyperCrystal III для відображення яскравого зображення навіть під прямим сонячним промінням (230,000 пікселів)
  • Вдосконалена технологія визначення обличчя для відмінної експозиції та фокусування до 16 облич плюс коректна експозиція на інших ділянках знімку.
  • Легкий шлях до досконалих знімків – режим інтелектуальної автоматичної зйомки, який визначає п’ять сюжетів, що використовуються найчастіше, і автоматично налаштовує такі настроювання, як фокусування та експозиція
  • Світлодіод для підсвічування в режимі підводної або макро зйомці
  • Оживіть спогади з допомогою записи відеороликів зі звуком (VGA, 30 кадр/с)
  • Сумісність з картами пам'яті xD-Picture Card та microSD


* для формату 35 мм
** у режимі 3 мегапікселів
*** у поєднанні з картою пам’яті Olympus xD-Picture Card
**** згідно тестам Olympus
microSD є торгівельною маркою SD Card Association


Bдосконалена технологія визначення обличчя

Технологія, яка виявляє обличчя на кадрі і розпізнає його у якості головного об’єкта на знімку. Далі автоматично фокусує й встановлює оптимальну експозицію для створення чіткого та добре проекспонованого знімка. Завдяки технології фотокамера може розпізнавати до 16 облич.

Режим «Краса»

Ефект, що застосовується під час зйомки. Функція розпізнає обличчя і автоматично пом'якшує і освітлює колір обличчя, надаючи йому молодший і яскравіший вигляд.

Подвійна стабілізація зображення

Забезпечуючи подвійну стабілізацію зображення, ця спеціальна функція допомагає попередити розмиття знімків, внаслідок тремтіння фотокамери або переміщення об’єктів зйомки. Функція поєднує механічний стабілізатор зображення на основі зсуву сенсору зображення з використанням гіро-сенсору для визначення тремтіння фотокамери і зйомку з високим значенням ISO.
Технологія визначення обличчя
Технологія, яка виявляє обличчя в кадрі і розпізнає його у якості головного об’єкта на знімку. Далі автоматично фокусує й встановлює оптимальну експозицію для створення чіткого та добре проекспонованого знімка.
РК-монітор з технологією HyperCrystal 
Технологія використовує додаткове покриття для відбиття світла на РК-моніторі від зовнішніх джерел світла. Це збільшує яскравість РК-монітору, тому навіть під прямими сонячним промінням знімок буде проглядатися чіткіше й у тричі контрастніше, ніж на звичайних РК-моніторах. Також ця технологія дозволяє переглядати знімки під кутом 170° без відблисків і тіней, тому компонувати знімки можна під будь-яким кутом і переглядати результат може декілька людей одночасно.
Режим інтелектуальної автоматичної зйомки
Цей інтелектуальний режим автоматичної зйомки поєднує в собі технологію визначення обличчя і технологію освітління тіней, що дає фотокамері змогу розпізнавати п’ять найрозповсюдженіших сюжетних програм. Завдяки цьому можна робити досконалі знімки без жодних ручних настройок. 
Сумісність із картами пам’яті microSD
Із цією фотокамерою в комплекті постачається спеціальний адаптер, який забезпечує сумісність із картами пам’яті microSD на додачу до можливості використання карток пам’яті xD-Picture.
Технологія освітління тіней
Технологія спеціально створена покращувати експозицію для знімків з темними областями. Використовуючи матрицю, яка працює більш як людське око, обчислюються темні ділянки на знімку (наприклад, тінь під деревом) і далі фотокамера автоматично встановлює оптимальні настройки експозиції відповідно до тих областей. 
Режим ТАР-керування

Режим ТАР-керування — це унікальний інтерфейс, що дає користувачам доступ до ряду функцій фотокамери за допомогою простого постукування по корпусу фотокамери. Постукуванням по конкретним точкам фотокамери можна отримати доступ до режиму швидкого перегляду, прокрутки зроблених знімків та функції, визначеної користувачем (флеш або SAT [технологія освітління тіней]).

http://www.olympus.ua

Просмотров: 736 | Добавил: photoclub | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Полезные ссылки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 19
Copyright MyCorp © 2024