Ф О Т О К Л У Б

Главная

Главная » 2007 » Март » 5 » Olympus E-510
Olympus E-510
17:08

Як один зі світових лідерів, Olympus інтегрує найостанніші передові технології у свої фотокамери і Е-510 не є винятком. Olympus E-510 надасть вам інструменти для створення фотографій на професійному рівні з контролем та легкістю на які ви очікуєте від фотокамери такого калібру. Режим Live View, вбудований стабілізатор зображення для чітких знімків в умовах тремтіння фотокамері та новий графічний процесор, який забезпечить чудовий контроль над шумами – що виводить якість зображення на новій рівень. Ця модель оснащена висококонтрастним РК-монітором HyperCrystal з діагоналлю 6.4 см/2.5", високошвидкісний USB 2.0, подвійний слот для карт пам’яті xD-Picture і CompactFlash і можливість вибрати з представлених 18 сюжетних програм.

  • Цифрова дзеркальна фотокамера із вбудованим стабілізатором зображення
  • 10 Мегапікселів Live MOS сенсор
  • Режим Live View
  • Новий графічний процесор
  • Висикошвидкісний USB 2.0
  • 2.5”/6.4 см HyperCrystal РК-монітор
  • Ультразвуковий Хвильовий Фільтр для захисту від пилу
  • 28 режимів зйомки (5 режимів експозиції, 5 творчих и 18 сюжетних програм)
  • Вбудований висувний спалах (ВЧ 12)
  • 3 к/сек до 6 знімків в форматі RAW
  • Блокування АФ
  • Репетир діафрагмі
  • Брекетинг (експозиція, баланс білого, фокус)
  • Детальна інформація із гістограмою на екрані
  • Розроблена на основі стандарту 4/3, сумісна практично із усіма аксесуарами

Робити професійні знімки впевнено та невимушено - Цифрова дзеркальна фотокамера з режимом Live View та вбудованою системою стабілізації для легкості та чіткості

Про передбачливість, професійні специфікації та невпинну інтеграцію нових технологій: Olympus E-510 не пропонує нічого крім бездоганної роботи. Ця наступниця Е-500 дає фотографу кращий спосіб компонування кадру, на відміну від більшості D-SLR фотокамер – її оснащено режимом Live View та HyperCrystal РК-монітором з діагоналлю 2.5”/6.4 см. Olympus в черговий раз подає себе як лідера, пропонуючи фотокамеру із вбудованою системою стабілізації зображення. Так як її вбудовано безпосередньо у корпус, відсутня необхідність вбудовувати коштовний елемент у кожний об’єктив. Суттєво покращено результати зйомки завдяки новому графічному процесору, який забезпечує чудовий контроль над шумом – що виводить якість зображення на цілком новий рівень. Та, як і в інших фотокамерах E-System, Olympus ліквідує загрозу потрапляння пилу на сенсор – патентована система Ультразвуковий Хвильовий Фільтр, що була першою ще у 2003 році, продовжує просувати фотографію без пилу і в Е-510. Крім того, новий сенсор Live MOS забезпечує 10 мегапікселів та якісне детальне зображення.

Передові технології для прекрасних фотографій 

Відповідно до репутації лідера цифрової індустрії, Olympus оснастив модель Е-510 цифровим стабілізатором зображення – тепер нема необхідності робити це в кожнім об’єктиві, як в інших системах. Відчуйте зручність захисту знімків від розмиття внаслідок тремтіння фоткамери коли ви працюєте із тривалими витримками або великим збільшенням – ризик розмити спонтанний динамічний знімок зведено до мінімуму, а відсутність штативу не стане обмеженням. Все, що вам необхідно для боротьби із розмитими знімками вже є в корпусі цієї потужної новинки E-System. Разом із новим графічним процесором, що виключно точно справляється із шумами та забезпечує прекрасну реалістичну передачу кольорів.

Живий перегляд на РК-моніторі виводить дзеркальну фотографію на новий захоплюючий рівень. Упевніться в чіткості фотографії із безпрецедентною точністю – здатність бачити зображення на HyperCrystal РК-моніторі з діагоналлю 2.5”/6.4 см із 7х або 10х збільшенні гарантує легкість фокусування вручну та бездоганну різкість саме там де вона потрібна. Авто фокусування, при цьому, легко активується кнопкою AEL – швидке повертання дзеркала дозволить спрацювати датчикам АФ і зйомка може тривати далі. Крім того, чудова швидкість обробки зображення забезпечує серійну зйомку 3 к/сек серіями до 6 знімків у форматі RAW, тому немає необхідності хвилюватися від втрати вдалого кадру. 

Комфорт і керування

Отримайте насолоду від простоти та зручності продуманого дизайну. Керувати і експозицією, і балансом білого дуже просто дякуючи наочному перегляду безпосередньо на РК-моніторі. Для максимально точного контролю є навіть гістограма. Е-510 єдиний в своєму роді – мало того, що він здатен задовольнити досвідченого професіонала багатством ручних настройок, любителю стануть у нагоді 18 сюжетних програм, наприклад, Макро або xD Панорама, з якою легко зробити неймовірні знімки з ефектом присутності у центрі події. Набір колірних режимів та фільтри для ч/б фотографії збільшують список привабливих можливостей творчості з цією фотокамерою.  

Для збереження фотографій є, на вибір, два слоти для карт пам’яті – CompactFlash та xD-Picture, так що користувачі компактних фотокамер Olympus зможуть продовжити використання своїх карт пам’яті, які, до речі, стануть у нагоді при зйомці панорамних зображень. Десять вбудованих мов меню та можливість додавання додаткових із ще п’ятнадцяти роблять Е-510 зрозумілою кожному. Високошвидкісне з’єднання Hi-Speed USB гарантує дуже швидку передачу знімків на комп’ютер або фотопринтер. І, будьте певні, відмінні знімки можливі навіть в найскладніших умовах. Із функцією брекетингу Е-510 може знімати по три знімки із різним балансом білого або експозицією та по п'ять із різним положенням фокусу. Залишається лише вибрати найбільш вдалі кадри. 

Вибір аксесуарів

E-510 є повноправним членом E-System, що обумовлює сумісність практично з усіма аксесуарами та приладдями. Основана на стандарті 4/3 фотокамера використовує об’єктиви майже-телецентричної конструкції – розроблені спеціально для цифрової фотографії, що забезпечують відмінні колір, чіткість та яскравість від краю до краю. Відчуйте переваги цієї системи об’єктивів, спалахів та іншого приладдя. 

Olympus E-510 це черговий приклад чудового результату та якості від Olympus. Live View, вбудований стабілізатор зображення для чітких знімків та новий процесор зображення для точної роботи із шумом та, в цілому, покращені результати – вочевидь, ця дзеркальна фотокамера займе опанує нові межі фотографії професійного рівня. Ця вражаюча новинка E-System стане доступною в липні 2007.

www.olympus.ua

Просмотров: 593 | Добавил: photoclub | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Полезные ссылки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 19
Copyright MyCorp © 2024