Ф О Т О К Л У Б

Главная

Главная » 2008 » Март » 5 » Olympus Е-420
Olympus Е-420
17:20

Нова фотокамера лінійки Olympus E-System, Е-420, поєднала у собі все необхідне для створення висококласних фотографій. Новинка неодмінно задовольнить потреби як досвідчених фотографів, так і тих, хто відкриває для себе світ цифрової дзеркальної фотографії. Відтепер фотографи можуть насолоджуватись перевагами обох світів: Е-420 забезпечує високу якість знімків, яку може надати тільки дзеркальна фотокамера, а головне простоту та мобільність управління, що до певного часу було прерогативою компактних фотокамер. Функція Live View забезпечує неймовірну зручність для компонування кадру на РК-моніторі. Оскільки ця модель є однією з надзвичайно компактних та легких моделей, як результат – максимальну мобільність забезпечено. Розміри Е-420 дозволить їй розміститись будь-де - від рюкзака до дамської сумочки. Компактність надає Е-420 ряд значних переваг та перетворює її на надійного компаньйона для журналістів, мандрівників і для всіх тих, хто цінує продуктивність і чудове співвідношення ціни/якість. Проста у використанні 10.0 Мегапіксельна Е-420 оснащена 28 сюжетними програмами. Камера надійде у продаж у квітні 2008.

  • Виключна мобільність з найкомпактнішою у світі цифровою дзеркальною фотокамерою*
  • Простота використання
  • Зручний перегляд з режимом Автофокус Live View
  • 100% якості цифрової дзеркальної фотографії
  • Великий 2.7”/6.9 см HyperCrystal II РК-монітор з кутом огляду 176°
  • Відмінні якість зображення з Live MOS сенсором з 10 мегапікселями
  • Чудові знімки легко створити з технологією визначення обличчя та технологією освітлення тіней
  • Фотографія без пилу з потужною системою очищення від пилу
  • Вбудований спалах та система бездротового управління для виключного освітлення
  • Серійна зйомка 3.5 кадрів - завжди у вирі подій
  • Серійна зйомка. для 8 знімків у форматі RAW
  • Широка лінійка цифрового обладнання для D-SLR
  • Безтурботна фотографія з 28 сюжетними програмами для будь-якої ситуації
  • Діапазон чутливості 100-1600
  • Швидкий час обробки та зниження рівня шумів
  • Баланс білого в один дотик для відмінних кольорів
  • AF/ AE блокування для мобільної зйомки
  • Попередній перегляд глибини різкості для повного контролю за кадром
  • Чіткі знімки на тривалих витримках з функцією анті-шок
  • Точний контроль над знімком зі 100% охопленням кадру через РК-монітор
  • Перевірте результат зйомки з відтворенням детальної інформації.
  • Виберіть найкращий знімок з функцією брекетингу
  • Попередній перегляд балансу білого та компенсації експозиції
  • Швидка передача даних з високошвидкісним USB 2.0

Більш потужна та проста в управлінні

З виходом нової моделі Е-420, Olympus доводить, що високоякісна дзеркальна фотографія доступна для кожного. Крім удосконаленої функціональності ця нова фотокамера з лінійки Olympus E-System оснащена простим та зрозумілим інтерфейсом, і все це у неймовірно компактному та легкому корпусі. Фотокамера гарантує відмінний результат незалежно від того, на якому рівні фотомайстерства Ви перебуваєте. 28 сюжетних програм, включаючи автоматичний, напівавтоматичний і ручний режими, забезпечують відмінну універсальність – уміло поєднуючи простоту управління і гарантуючи всі переваги дзеркальної камери.

Потужний сенсор з роздільною здатністю 10.0 мегапікселів гарантує чіткі, знімки з відмінною деталізацією. Додатково йому у цьому допомагає графічний процесор TruePic III з технологією освітлення тіней. Інтегрований арсенал інноваційних технологій забезпечують чудові "живі" знімки з низьким рівнем шуму та підвищений процес обробки зображення. Серійна зйомка зі швидкістю 3.5 кадру за секунду дозволяє зробити до 9 кадрів у форматі RAW.

Для захисту від пилу фотокамера оснащена Ультразвуковим Хвильовим Фільтром - ця система очищення від пилу інтегровано у кожній фотокамери Olympus E-System, і є найефективнішим рішенням на сьогодні для боротьби з пилом на сенсорі

Інтуїтивність на високому рівні

Е-420 пропонує високу функціональність і той же час просте управління, тож майже кожен, незалежно від рівня обізнаності в області фотографії, може отримати відмінний результат. Завдяки функції LiveView можливо компонувати кадр безпосередньо на великому РК-моніторі з діагоналлю 2.7”/ 6.9см з технологією HyperCrystal II, який забезпечує 100% поля огляду, і дозволяє налаштовувати яскравість, контраст і передачу кольору. Функція попереднього перегляду дозволяє у реальному часі контролювати ефект зміни настройок фотокамери, включаючи експозицію, баланс білого, градації і режими зображення. А також, на РК-моніторі можна оцінити глибину різкості і ефект роботи технології визначення обличчя і технології освітління тіней. Під час компонування кадру на РК-моніторі пропонується можливість збільшення зображення у 7 або 10 разів. Особливо це зручно під час макро зйомки при ручному режимі фокусуванні.

До роботи автофокуса також було внесено зміни. Крім автофокуса за методом визначення різниці фаз, Е-420 оснащена режимом автофокусу за методом визначення контрасту **. Це надзвичайно зручно, оскільки нині у режимі Live View дзеркало не опускається. 
І, ще одна не менш важлива перевага, ефект роботи автофокуса у реальному часі відображається на РК-моніторі фотокамери.

Вбудований спалах додає цій фотокамері ще більшої гнучкості. А підтримка бездротового управління зовнішніми спалахами (до трьох груп) виводить універсальність даної моделі на новий рівень. Використання фотокамери з новими бездротовими спалахами FL-36R і FL-50R дозволяє оптимально налаштувати освітлення. А завдяки діапазону чутливості від ISO 100 до 1600 Е-420 залишається надійним компаньйоном навіть в умовах недостатнього освітлення, або у ситуаціях, коли спалах використовувати не бажано.

Інтегроване меню на 38 мовах забезпечує зручність настройки фотокамери, незалежно від того, якою мовою Ви розмовляєте. Інтерфейс USB 2.0 (Hi-Speed) гарантує швидку передачу даних, а потужний акумулятор дозволить знімати тривалий час.

Частина сімейства E-System

E-420 сумісна майже з усіма аксесуарами E-System. Створені за стандартом 4/3, ці аксесуари відкривають шлях до величезного простору для експериментів, забезпечуючи безкомпромісну якість знімків. Наприклад, всі об’єктиви стандарту 4/3 мають практично телецентричну конструкцію, що забезпечує чудову якість від краю до краю. Крім того, стандарт дає можливості виробляти неймовірно компактні фотокамери й об’єктиви. Цю перевагу наочно реалізовано у фотокамері Е-420, однієї з найбільш компактних і легких цифрових дзеркальних камер. Також, з випуском Е-420 представлено новий об’єктив, так званий "pancake". Неймовірно компактний об’єктив ZUIKO DIGITAL 25мм 1:2.8 (еквів. 50мм для формату 35мм) стане відмінним доповненням до Е-420. Для посилення акценту на елегантному дизайні для фотокамери спеціально розробили чохол у ретро стилі. Він виконаний із шкіри та доступний у двох кольорах: коричневий і чорний.

*станом на березень 2008
** автофокус за методом визначення контрасту доступний з об’єктивами ZUIKO DIGITAL 14-42 мм 1:3.5-5.6, ZUIKO DIGITAL 40-150 мм 1:4.0-5.6 та новим об’єктивом ZUIKO DIGITAL 25 мм 1:2.8 “pancake”. Для всіх інших об’єктивів автофокус за методом визначення контрасту використовується у комбінації з методом визначення різниці фаз.
***щодо наборів звертайтесь у місцеве представництво Olympus.

www.olympus.ua

Просмотров: 771 | Добавил: photoclub | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 SnariaDar  
0
specialty pharmacy care inc http://trustonlinedrugstore.com/products/micardis.htm history of retail pharmacy

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Полезные ссылки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 19
Copyright MyCorp © 2024